tiistai 2. joulukuuta 2014

Virkkausta trikoopaidasta

Mitä kaikkea voi tehdä vanhasta t-paidasta? Syksyn aikana on valmistunut upeita pipoja, jotka näkyy olevan Nallislaisillaahkerassa käytössä. Pipojen jälkeen t-paitojen riekaleita vielä jäi laatikon pohjalle ja niistä leikkasimme kudetta ja virkkasimme paksulla virkkuukoukulla. Yhteisissä lentävissä töissä voi sitten nähdä, mitä virkkauksista on syntynyt.


















tiistai 18. marraskuuta 2014

Kenen päätä enää palelee?


Kenen päätä vielä palelee? Ei ainakaan Nallisten! Ennen syyslomaa valmistui upeita pipoja vanhoista t-paidoista. 















maanantai 10. marraskuuta 2014

Hyvää isänpäivää!

Arvaatteko kenelle nämä ihastuttavat paketit on tehty? Entä mitä mahtaa olla niiden sisällä?













No isänpäivälahjoja tietenkin! Pyörän sisäkumista valmistettuja kirjanmerkkejä ja avaimenperiä lähti viime tiistaina isiä odottamaan. Mitähän isät sanoivat paketit avattuaan. Toivottavasti ei ainakaan herännyt epäilys, että maanataiaamuna saattaa fillarin rengas olla tyhjä. Se olisi ollut turhaa, sillä kumit lahjoitti Järvenpään fillarihuolto.




maanantai 3. marraskuuta 2014

Lyhtykuvia

Tässä tulee vihdoin kuvia teidän tekemistä ihanista lyhdyistä. Yksi kaunis lyhty on vielä vähän kesken, mutta laitetaan siitäkin kuva tänne, kunhan se valmistuu!



 









tiistai 28. lokakuuta 2014

Viimeksi

Viime kerralla teimme lyhtyjä rautalangasta, helmistä ja lasista. Kaikilla oli tosi hienoja lyhtyjä.

Tänään sulatettiin muovipusseja ja tehtiin aivaimenperiä, leimasimia, kirjanmerkkejä, korviksia, koruja ja koristeita pyörän sisäkumista. Pyörän sisäkumit lahjoitti Järvenpään fillarihuolto ja Uusix-verstas.

Teimme isänpäivälahjoja (emme vielä kerro minkälaisia).

Kirjoitti yhdessä: Nalle-projektilaiset

perjantai 26. syyskuuta 2014

Meidän blogi

Tämä blogi on lasten käsityön taiteen perusopetuksen blogi. Syksyn aikana kuvaamme tekemiämme käsitöitä ja käsityön tekemistä. Blogiin saa myös kirjoittaa juttuja kässätunneiltamme.

Ensimmäisillä kerroilla olemme tehneet omat kirjaimet ja koristelleet ne. Viimeksi aloitimme pipon suunnittelun ja valmistuksen. Osa pipoista tulikin jo valmiiksi, osa aloittaa ensi kerralla. Kuvia tulee, kunhan kuvausluvat saadaan kuntoon.

Syksyksi on luvassa vielä ainakin rautalankatöitä, heijastimia ja yksi yhteinen työ.